standard / ARCHIVES

tandblegning_shadeguide

tandblegning_strips

dentawhite

dentawhite

tandblegning strips

tandblegning_hjemme

bestil-dentawhite-whitestrips

tandblegning_strips

tandbleningsspen_dentawhite

tandblegningspen

brugsanvisning_bideskinne

SÅDAN STØBER DU DIN BIDESKINNE


Det er nemt og enkelt at støbe din Antibite Bideskinne. Følg blot instruktionen herunder. Denne instruktion følger også med i din pakke når du køber en eller flere bideskinner.
 

1. Sæt ca. en kvart liter vand over i en gryde eller el-kedel og lad det koge. Hæld herefter vandet op i en stor kaffekop og lad det stå præcis 1 minut.

2. Hold skinnen i det lille håndtag og dyp den oppe fra og ned i det kogende vand præcis 8 sekunder. Sørg for at hele skinnen er nede i vandet. Skinnen bliver nu helt klar og blød. Hiv skinnen lodret op af vandet – pas på skinnen ikke kollapser når du har den i vandet eller når du tager den op.

3. Med det overskydende vand væk, placer straks skinnen over dine tænder i overmunden. Tyg kraftigt på skinnen og sug luften ud af den. Massér dine fingre rundt på skinnen for et tættere aftryk. Dette skal gerne tage ca. 10-15 sekunder.

4. Er du ikke tilfreds med afstøbningen, så gentag proceduren. Dette skal gøres umiddelbart efter, og senest samme dag.

5. Efter støbning, skyld skinnen under koldt vand for at hærde den. Klip håndtaget af, og klip evt, skinnen til med en fin saks.

6. Brug et par dage på at vænne dig til at sove med skinnen. Opbevar skinnen i det medfølgende etui når du ikke bruger den. Børst din bideskinne med din tandbørste et par gange om ugen for at holde den ren.

 

Af hygiejnemæssige årsager og for optimal effekt bør du udskifte din bideskinne hver 6 måned.

 

Gør som de fleste af vores kunder & bestil 3 stk bideskinner her.
Så er prisen kun 132 kr/stk og leveringen gratis!

 

bideskinne_hovedpine_migræne

BIDESKINNER MOD HOVEDPINE

Lider du af hovedpine eller migræne? Så bør du måske overveje at investere i en bideskinne. For selvom du ikke skærer tænder, eller måske ikke ved at du gør det, så kan kraftige spændinger i din kæbe udløse netop migræne eller hovedpine.

Disse spændinger i din kæbe optræder hyppigst når du sover, men kan også forekomme i løbet af dagen, især hvis du er stresset eller meget koncentreret. Med en bideskinne i munden mindskes afstanden imellem over og underkæbe, og det får helt automatisk hele dit kæbeparti til at slappe af.

Har du prøvet alverdens medicin eller alternativ behandling, for at forhindre hovedpine, men endnu ikke prøvet kræfterne af med en bideskinne, så giv det et forsøg. Du skal dog ikke forvente en mirakelkur fra den ene dag til den anden. De fleste der har oplevet en effekt, oplever denne efter et par ugers brug, mens andre oplever markante forbedringer i løbet af kun få dage.

bideskinne_online_billig

TANDSKÆREN – ET HYPPIGT PROBLEM


Bruksisme, bedre kendt som det at skære tænder er et kendt fænomen i hele verden. Ingen ved med 100% sikkerhed hvorfor vi skærer tænder, men forskere mener at det skyldes en ubalance i kroppen.
Det hele starter i hjernens centralnervesystem hvor helt små ubalancer fører til at du skærer tænder. Det er desuden bevist at et forkert sammenbid ikke kan forklare tandskæren. En bideskinne kan for mange være med til at fjerne eller afhjælpe den skadelige tandskæren, men forskning peger på, at hvis man skal problemet til livs, så skal personens livssituation indrages.
Personer med stress, angst eller generelle spændinger i kroppen vil oftere være mere udsat for tandskæren, også kaldet bruksisme på fagsprog. Men langt de fleste danskere der skærer tænder gør det simpelthen bare uden grund. En undersøgelse udført af tandlægeskolen på Århus Universitet viser at 300.000 danskere skærer tænder i en sådan grad at det forringer deres livskvalitet som følge af tandskader, træthed, hovedpine mv.

10 ting du bør vide om tandskæren

 

1) Alle personer i verden skærer tænder – nogle mere end andre
2) Mange skærer tænder uden overhoved at vide det
3) Der skelnes ofte mellem tandskæren når man er vågen eller sover
4) Der skelnes ligeledes mellem tandpresning og tænderskæren
5) Bruksisme/tandskæren starter i din hjerne
6) Tandskæren om natten er en almen kendt søvnforstyrrelse
7) Børn eller teenagere skærer ofte mere tænder end voksne
8) 8 ud af 10 personer som bruger en bideskinne oplever en positiv virkning
9) Bruksisme/tandskæren kan diagnosticeres
10) Bruksisme/tandskæren kan behandles – fx med en bideskinne