brugsanvisning_bideskinne

SÅDAN STØBER DU DIN BIDESKINNE


Det er nemt og enkelt at støbe din Antibite Bideskinne. Følg blot instruktionen herunder. Denne instruktion følger også med i din pakke når du køber en eller flere bideskinner.
 

1. Sæt ca. en kvart liter vand over i en gryde eller el-kedel og lad det koge. Hæld herefter vandet op i en stor kaffekop og lad det stå præcis 1 minut.

2. Hold skinnen i det lille håndtag og dyp den oppe fra og ned i det kogende vand præcis 8 sekunder. Sørg for at hele skinnen er nede i vandet. Skinnen bliver nu helt klar og blød. Hiv skinnen lodret op af vandet – pas på skinnen ikke kollapser når du har den i vandet eller når du tager den op.

3. Med det overskydende vand væk, placer straks skinnen over dine tænder i overmunden. Tyg kraftigt på skinnen og sug luften ud af den. Massér dine fingre rundt på skinnen for et tættere aftryk. Dette skal gerne tage ca. 10-15 sekunder.

4. Er du ikke tilfreds med afstøbningen, så gentag proceduren. Dette skal gøres umiddelbart efter, og senest samme dag.

5. Efter støbning, skyld skinnen under koldt vand for at hærde den. Klip håndtaget af, og klip evt, skinnen til med en fin saks.

6. Brug et par dage på at vænne dig til at sove med skinnen. Opbevar skinnen i det medfølgende etui når du ikke bruger den. Børst din bideskinne med din tandbørste et par gange om ugen for at holde den ren.

 

Af hygiejnemæssige årsager og for optimal effekt bør du udskifte din bideskinne hver 6 måned.

 

Gør som de fleste af vores kunder & bestil 3 stk bideskinner her.
Så er prisen kun 132 kr/stk og leveringen gratis!

 

Del denne artikel

TILFØJ KOMMENTAR