dentawhite-effektiv-tandblegning

Effektiv tandblegning

Ydre påvirkninger og genetik spiller alt sammen en rolle i den misfarvning, der gradvist sker af dine tænder, så de med tiden vil blive mere og mere gullige at se på. Nogle af de helt store syndere, når det kommer til ydre påvirkning af tænderne, er:

 

  • Kaffe
  • Vin
  • Te
  • Lakrids
  • Tobak
  • Visse former for medicin (specielt kronisk medicin)

 

Uanset indtaget af drikkevarer, madvarer, tobak og medicin, vil tænderne dog blive mere gullige med tiden, og nogle har fra naturens hånd mere gullige tænder end andre. Uanset årsagen til misfarvninger på tænderne, kan du ved hjælp af tandblegning gøre noget ved problemet. Faktisk kan du i ro og mag blege dine tænder hjemme i stuen, mens du ser tv eller tager opvasken.

 

Fordele ved hjemmetandblegning

Selvom du måske er fristet til at smide flere tusinde kroner efter tandlægens tandblegning, der typisk har en holdbarhed på 2-3 år, er der mange gode grunde til at vælge hjemmetandblegning i stedet. Dels kan du selv styre niveauet af din blegning; i en pakke er der til 14 dages blegning, men du kan stoppe, når du er tilfreds med resultatet, som vil vare ved i 4-6 måneder. Til gengæld behøver du hverken at tænke på at bestille tid hos tandlægen, ofre mange penge på tandblegningen eller at vælge den ønskede nuance – som måske alligevel viser sig at være for lys eller mørk i forhold til dét, du havde i tankerne.

 

Nogle af de helt andre store fordele ved tandblegning med strips er, at de er CE-godkendte, og at produkterne ikke indeholder hydrogen perioxid (brintoverilte), som mange af tandlægernes produkter. Det giver nemlig følsomme tænder efter endt behandling – og for nogle bliver det endda et permanent problem, f.eks. som isninger i tænderne.

 

Derudover behøver du ikke hverken at forlade dit hjem eller sætte tid af til tandblegning, når du vælger tandblegning med strips hjemme i stuen. Det tager få sekunder at sætte de effektive strips på, og så kan du foretage dig det, du plejer at lave, i mellemtiden; om det så er at smide dig på sofaen med en god serie, hænge vasketøj op eller lave mad.

 

Tilfreds eller pengene tilbage

Hjemmetandblegning er effektiv tandblegning, og du behøver ikke at være nervøs for resultatet. Her hos Dentawhite.dk lover vi dig nemlig fuld tilfredshed – eller pengene tilbage – i helt op til 30 dage!

 

Ved du, at du gerne vil blege tænder for fremtiden, så køb en samlepakke med minimum 3 pakker, så du sparer penge på de enkelte pakker. Det giver dig også en gratis tandblegningspen, som er et rigtig godt supplement at have med i tasken, og så får du ovenikøbet gratis fragt. Der er altså mange penge at spare ved at bestille lidt ekstra – og du vil med sikkerhed blive lige så afhængig af whitestrips som de mange eksisterende brugere.

Bestil 3 pakker tandblegning strips her og få en gratis tandblegning pen

w