tandblegning-med-whitestrips

Tandblegning med whitestrips

Vil du gerne have dit hvide, charmerende smil tilbage? Så skal du i gang med tandblegningstrips! Der er nemlig ingen grund til at betale tandlægen i dyre domme for at få bleget tænderne – det kan du snildt gøre selv med de smarte whitestrips. Faktisk sparer du også dig selv for usund hydrogen perioxid (bedre kendt som brintoverilte), der er særdeles hård for din emalje, og som kan skabe følgevirkninger som isninger i tænderne, ved at vælge tandblegning strips. I whitestrips er der nemlig ingen hydrogen perioxid, hvilket der er i mange tandlægers tilbud om tandblegning.

 

Få dine hvide tænder tilbage

Med tiden får dine tænder en mere gullig farve. Det skyldes en blanding af genetik og ydre påvirkninger som f.eks. kaffe og cigaretter. Den genetiske del betyder, at selvom du hverken ryger eller drikker kaffe, kan du alligevel få brug for en tandblegning, hvis du gerne vil beholde dit hvide og skinnende smil. Langt de fleste vil have gavn af tandblegning med alderen – nogen før end andre.

 

Det er heldigvis meget nemt at få dine hvide tænder tilbage, uanset hvor slem skaden er. Du behøver hverken at møde op hos tandlægen eller at slagte sparegrisen. Faktisk kan du sidde hjemme i stuen og klikke dine whitestrips i kurven, modtage dem fragtfrit og begynde din tandblegning med det samme.

 

Tandblegning med strips – hvordan?

Det er meget nemt at afblege tænder med whitestrips. Du modtager en kasse med 14 sæt af 2 stk. strips; 1 sæt til hver dag i 14 dage. Hver dag i de 14 dage påfører du en gennemsigtig strips i henholdsvis over- og undermund og lader dem sidde i 30 minutter, inden du fjerner og kasserer dem. Resultatet bliver for mange mere og mere synligt dag for dag i blegningsperioden.

 

Tænder er forskellige, og det er misfarvningen også. Derfor vil resultatet og processen også være forskellig. Nogle vil meget hurtigt opleve markant hvidere tænder – allerede efter få dage – mens andre skal bruge 14 dage på samme resultat.

 

Tandblegningen virker i 4-6 måneder. Igen skyldes det, at der er forskel på tænder. Principielt kan du bruge en ny pakke strips efter 3 måneders interval, men mange vil ikke behøve at gentage mere end én gang hvert halve år. Der er altså tale om en meget effektiv form for tandblegning, som du kan have glæde af i lang tid.

 

Fordele ved tandblegningstrips

Der findes efterhånden mange forskellige måder at foretage tandblegning på. Nogle mere sikre end andre. Den dyreste metode er at lade tandlægen foretage tandblegningen – og det er typisk også én af de hårdere metoder i forhold til dine tænders emalje. Du vil også opleve mere følsomme tænder i perioden efter tandblegning hos tandlægen. Det er ikke tilfældet med tandblegning strips.

 

Fordele ved whitestrips

  • Whitestrips er CE-godkendte
  • Whitestrips er fri for hydrogen perioxid
  • Tandblegning med whitestrips holder i op til 6 måneder
  • Whitestrips giver ikke mere følsomme tænder
  • Whitestrips er én af markedets billigste løsninger
  • Hjemmetandblegning foretages hjemme, når det passer dig

 

 

Kort fortalt: Whitestrips er tandblegning hjemme i stuen på en nem og sikker måde, der sikrer dig hvidere tænder i op til 6 måneder.

 

Bestil 3 pakker tandblegning strips her og få en gratis tandblegning pen

w