image / ARCHIVES

dentawhite-effektiv-tandblegning

Effektiv tandblegning

Published in Blog, Uncategorized
Comments are off for this post.

Ydre påvirkninger og genetik spiller alt sammen en rolle i den misfarvning, der gradvist sker af dine tænder, så de med tiden vil blive mere og mere gullige at se på. Nogle af de helt store syndere, når det kommer til ydre påvirkning af tænderne, er:

 

 • Kaffe
 • Vin
 • Te
 • Lakrids
 • Tobak
 • Visse former for medicin (specielt kronisk medicin)

 

Uanset indtaget af drikkevarer, madvarer, tobak og medicin, vil tænderne dog blive mere gullige med tiden, og nogle har fra naturens hånd mere gullige tænder end andre. Uanset årsagen til misfarvninger på tænderne, kan du ved hjælp af tandblegning gøre noget ved problemet. Faktisk kan du i ro og mag blege dine tænder hjemme i stuen, mens du ser tv eller tager opvasken.

 

Fordele ved hjemmetandblegning

Selvom du måske er fristet til at smide flere tusinde kroner efter tandlægens tandblegning, der typisk har en holdbarhed på 2-3 år, er der mange gode grunde til at vælge hjemmetandblegning i stedet. Dels kan du selv styre niveauet af din blegning; i en pakke er der til 14 dages blegning, men du kan stoppe, når du er tilfreds med resultatet, som vil vare ved i 4-6 måneder. Til gengæld behøver du hverken at tænke på at bestille tid hos tandlægen, ofre mange penge på tandblegningen eller at vælge den ønskede nuance – som måske alligevel viser sig at være for lys eller mørk i forhold til dét, du havde i tankerne.

 

Nogle af de helt andre store fordele ved tandblegning med strips er, at de er CE-godkendte, og at produkterne ikke indeholder hydrogen perioxid (brintoverilte), som mange af tandlægernes produkter. Det giver nemlig følsomme tænder efter endt behandling – og for nogle bliver det endda et permanent problem, f.eks. som isninger i tænderne.

 

Derudover behøver du ikke hverken at forlade dit hjem eller sætte tid af til tandblegning, når du vælger tandblegning med strips hjemme i stuen. Det tager få sekunder at sætte de effektive strips på, og så kan du foretage dig det, du plejer at lave, i mellemtiden; om det så er at smide dig på sofaen med en god serie, hænge vasketøj op eller lave mad.

 

Tilfreds eller pengene tilbage

Hjemmetandblegning er effektiv tandblegning, og du behøver ikke at være nervøs for resultatet. Her hos Dentawhite.dk lover vi dig nemlig fuld tilfredshed – eller pengene tilbage – i helt op til 30 dage!

 

Ved du, at du gerne vil blege tænder for fremtiden, så køb en samlepakke med minimum 3 pakker, så du sparer penge på de enkelte pakker. Det giver dig også en gratis tandblegningspen, som er et rigtig godt supplement at have med i tasken, og så får du ovenikøbet gratis fragt. Der er altså mange penge at spare ved at bestille lidt ekstra – og du vil med sikkerhed blive lige så afhængig af whitestrips som de mange eksisterende brugere.

Bestil 3 pakker tandblegning strips her og få en gratis tandblegning pen

w

tandblegning-med-whitestrips

Tandblegning med whitestrips

Published in Blog, Uncategorized
Comments are off for this post.

Vil du gerne have dit hvide, charmerende smil tilbage? Så skal du i gang med tandblegningstrips! Der er nemlig ingen grund til at betale tandlægen i dyre domme for at få bleget tænderne – det kan du snildt gøre selv med de smarte whitestrips. Faktisk sparer du også dig selv for usund hydrogen perioxid (bedre kendt som brintoverilte), der er særdeles hård for din emalje, og som kan skabe følgevirkninger som isninger i tænderne, ved at vælge tandblegning strips. I whitestrips er der nemlig ingen hydrogen perioxid, hvilket der er i mange tandlægers tilbud om tandblegning.

 

Få dine hvide tænder tilbage

Med tiden får dine tænder en mere gullig farve. Det skyldes en blanding af genetik og ydre påvirkninger som f.eks. kaffe og cigaretter. Den genetiske del betyder, at selvom du hverken ryger eller drikker kaffe, kan du alligevel få brug for en tandblegning, hvis du gerne vil beholde dit hvide og skinnende smil. Langt de fleste vil have gavn af tandblegning med alderen – nogen før end andre.

 

Det er heldigvis meget nemt at få dine hvide tænder tilbage, uanset hvor slem skaden er. Du behøver hverken at møde op hos tandlægen eller at slagte sparegrisen. Faktisk kan du sidde hjemme i stuen og klikke dine whitestrips i kurven, modtage dem fragtfrit og begynde din tandblegning med det samme.

 

Tandblegning med strips – hvordan?

Det er meget nemt at afblege tænder med whitestrips. Du modtager en kasse med 14 sæt af 2 stk. strips; 1 sæt til hver dag i 14 dage. Hver dag i de 14 dage påfører du en gennemsigtig strips i henholdsvis over- og undermund og lader dem sidde i 30 minutter, inden du fjerner og kasserer dem. Resultatet bliver for mange mere og mere synligt dag for dag i blegningsperioden.

 

Tænder er forskellige, og det er misfarvningen også. Derfor vil resultatet og processen også være forskellig. Nogle vil meget hurtigt opleve markant hvidere tænder – allerede efter få dage – mens andre skal bruge 14 dage på samme resultat.

 

Tandblegningen virker i 4-6 måneder. Igen skyldes det, at der er forskel på tænder. Principielt kan du bruge en ny pakke strips efter 3 måneders interval, men mange vil ikke behøve at gentage mere end én gang hvert halve år. Der er altså tale om en meget effektiv form for tandblegning, som du kan have glæde af i lang tid.

 

Fordele ved tandblegningstrips

Der findes efterhånden mange forskellige måder at foretage tandblegning på. Nogle mere sikre end andre. Den dyreste metode er at lade tandlægen foretage tandblegningen – og det er typisk også én af de hårdere metoder i forhold til dine tænders emalje. Du vil også opleve mere følsomme tænder i perioden efter tandblegning hos tandlægen. Det er ikke tilfældet med tandblegning strips.

 

Fordele ved whitestrips

 • Whitestrips er CE-godkendte
 • Whitestrips er fri for hydrogen perioxid
 • Tandblegning med whitestrips holder i op til 6 måneder
 • Whitestrips giver ikke mere følsomme tænder
 • Whitestrips er én af markedets billigste løsninger
 • Hjemmetandblegning foretages hjemme, når det passer dig

 

 

Kort fortalt: Whitestrips er tandblegning hjemme i stuen på en nem og sikker måde, der sikrer dig hvidere tænder i op til 6 måneder.

 

Bestil 3 pakker tandblegning strips her og få en gratis tandblegning pen

w

de-fleste-kan-få-hvidere-tænder

De fleste kan få hvidere tænder

Det er en helt naturlig del af vores aldringsproces, at tænderne bliver gullige. Mange ydre omstændigheder som f.eks. tobak, kaffe og vin har også noget at sige, men uanset indtaget af tobak samt mad- og drikkevarer, vil tænderne med tiden misfarves.

 

Gullige tænder har en indvirkning på hele dit udseende, da dit smil oftest er dét, fremmede lægger mærke til først. Gullige tænder forbindes med alderdom og misligholdelse af tænderne, og det er de færreste, der ønsker dé sammenligninger. Heldigvis er det både nemt og billigt at få hvidere tænder igen ved at benytte ”hvide tænder strips” til hjemmetandblegning.

 

Hvad er ”whitestrips”?

Hvis du gerne vil have dine hvide tænder igen, kan du gøre brug af såkaldte ”hvide tænder strips”, som også kaldes ”whitestrips” og ”tandblegningstrips”. Kort fortalt er det to strips; én til overmunden og én til undermunden, som du sætter på tænderne hver dag i 30 minutter i en 14 dages periode – og så får du et mere permanent tandblegningsresultat. Ved at benytte ”hvide tænder strips”, får du hvide tænder i 4-6 måneder. Herefter skal du blot gentage processen.

 

Få hvidere tænder når det passer dig

De fleste kender muligheden for at få hvidere tænder ved en tur hos tandlægen. Mange tandlæger har dog i dag mange ugers – og endda måneders – ventetid, hvis ikke der er tale om akutte tilfælde. Derfor kan du ikke nå at få hvidere tænder til festen om en uge eller to, hvis det skal komme an på en tandlægetid. Til gengæld kan du få et effektivt resultat ved at bestille ”hvide tænder strips” i dag, så du allerede i morgen kan komme i gang med ”projekt hvide tænder”.

 

Selvom det fulde og vedvarende resultat tager 14 dage at opnå, vil langt de fleste allerede se en markant forskel efter et par dage, og dermed kan du sagtens nå at få hvidere tænder til weekendens fest eller familiebilledet i næste uge.

 

Hvad koster det at få hvidere tænder?

Tager du en tur forbi tandlægen, har du hurtigt sluppet i omegnen af 3.000 kr. for at få hvidere tænder. Vælger du ”hvide tænder strips”, koster en enkelt pakke 249 kr., mens du kan få pakkerne helt ned til 125 kr. pakken, hvis du køber en pakkeløsning med pakker til 4 x tandblegning.

 

 • Tandblegning hos tandlægen holder omkring 2 år. Det giver en pris på 1.500 kr. om året for tandblegning.
 • Tandblegning med strips holder op til 6 måneder. Det giver en pris på 250 kr. om året for tandblegning.

 

Både på kort – men i særdeleshed også på langt – sigt er der altså rigtig mange penge at spare. Selv hvis du har brug for tandblegning hver 4. måned, som nogle vil have, er prisen stadig kun 375 kr. om året.

 

Udover den åbenlyse prisbesparelse, der er ved at vælge hjemmetandblegning, er der også mange andre fordele ved tandblegning med strips. Du slipper nemlig for besværet med tidsbestilling og transport, og dine tænder vil heller ikke være ekstra følsomme efter behandlingen. Til gengæld kan du nemmere selv styre den hvide nuance, dine tænder får. Måske er du tilfreds efter 12 dages brug, og i så fald kan du bare stoppe.

 

Bestil 3 pakker tandblegning strips her og få en gratis tandblegning pen

w